Työyhteisöstipendit haussa

Stipendiä voi hakea oman työyhteisön tai YPY:n jäsenistä kootun yhteisön virkistykseen. Esimerkkeinä voi olla vaikkapa pullakahvit kirjallisuuspiirille, yhteinen virkistysilta, teemallinen ruoanlaittoilta tai vaikkapa osarahoitus johonkin työyhteisöllesi hankittavaan työkykyä ylläpitävään koulutukseen tai palveluun. Matkakuluihin ja mihinkään pääsylippuihin stipendiä ei myönnetä.

Hakemus käsitellään seuraavassa kokouksessa. Hakemiseen tarvitaan vähintään neljän hengen porukka. Opettajat voivat muodostaa hakuporukan useamman koulun tai päiväkodin opettajien kesken.

Kaikkien hakijoiden on oltava YPY:n jäseniä. Jäsenyys tarkastetaan stipendiä myönnettäessä. YPY:n hallitus joko hyväksyy tai hylkää haun sekä päättää myönnettävästä summasta.

Stipendin suuruus vaihtelee ryhmän jäsenten lukumäärän mukaan. Maksimissaan stipendi voi olla 200 euroa. Hallitus päättää stipendin koon ryhmän kokoon suhteutettuna.

Stipendihakemuksen täyttää yksi henkilö, mutta hakemuksessa pitää luetella kaikkien hakijoiden nimet ja työpisteet.

Lisäksi hakemuksessa tulee olla selvästi täytettynä mihin stipendiä haetaan. Myönnetty stipendisumma maksetaan päävastuullisen hakijan tilille, kun hän laskuttaa YPY:stä nettisivuilta löytyvällä laskutuslomakkeella. Siihen kiinnitetään myös kuitit, joista ilmenee, mihin rahat on käytetty. Laskutuslomake lähetetään rahastonhoitajalle.

Lisätietoja voi kysyä YPY:n hallituksen jäseniltä sekä yhteysopettajilta.

Työyhteisöstipendiä voi hakea täyttämällä lomakkeen tästä.