Ylöjärven kaupungin JUKOn luottamusmiesten valinta, kausi 2023 – 2026, OVTES, KVTES

Vaalikokous pidetään torstaina 15.3.2023 klo 17.30 Ylöjärven kaupungintalolla kokoushuone Loilassa. Jos näyttää siltä, että on syntymässä sopuvaali, niin em. vaalikokousta ei pidetä. Nyt valitaan seuraavat luottamusmiehet toimikaudelle 1.8.2023 – 31.7.2026:

pääluottamusmies (OVTES, KVTES, kaikki Ylöjärven kaupungin jukolaiset)

Tehtävä on päätoiminen. Edustettavana on noin 600 työntekijää em. kahdelta sopimusalalta.

Varapääluottamusmies valitaan sopimusalakohtaisista luottamusmiehistä.

opetusalan luottamusmies (OVTES, aineenopettajat/yhtenäiskoulut)

opetusalan luottamusmies (OVTES, alaluokkien opettajat ja erityisopetus)

varhaiskasvatuksen opettajien luottamusmies (OVTES/KVTES, varhaiskasvatus)

Hyvinvointialueen aloitettua toimintansa siirtyi Ylöjärven kaupungin palveluksesta huomattava osa sote-puolen työntekijöitä em. uudelle työnantajalle. Heidän mukanaan siirtyi myös kolme jukolaista luottamusmiestä.

Kaikki nyt valittavat luottamusmiehet ovat JUKOn luottamusmiehiä, eivät minkään erillisen ammattijärjestön tai liiton. Ehdokasasettelu on auki 15.2 – 1.3.2023. Ehdokkaiden nimet henkilötietoineen em. tehtäviin tulee toimittaa pääluottamusmies Hannu Kujanpäälle em. päivämäärään 1.3.2023 klo 15.00 mennessä kirjallisesti hannu.kujanpaa@ylojarvi.fi.

Lisätietoja mm. tehtävien sisällöistä, ym. +358505328290.

Huom! JUKOn teknisen alan sopimuksen, TS-luottamusmiesvaali toteutetaan omana tapahtumanaan ja eri ajankohtana.

Tällä hetkellä suostumuksensa em. tehtävissään jatkamiseksi ovat antaneet Hannu Kujanpää JUKOn koko alueen pääluottamusmiehenä, Reetta Pänkälä alaluokkien opettajien ja erityisopetuksen luottamusmiehenä, Tuula Havonen yhtenäiskoulujen aineenopettajien luottamusmiehenä ja Heini Pihko varhaiskasvatuksen opettajien luottamusmiehenä. Jos johonkin em. tehtävistä tulee enemmän kuin yksi ehdokas, ratkaistaan valinta vaalikokouksessa. Ehdokasasettelun päätyttyä ei voi enää asettua ehdolle itse vaalikokouksessa.

15.2.2023

Ylöjärven JUKOn (OVTES, KVTES) vaalitoimikunta /

OAJ Ylöjärven paikallisyhdistys