Jatkonope

KUTSU OAJ Pirkanmaan järjestämään JatkoNope -koulutukseen

Aika: pe 28.4.2023 – la 29.4.2023 Paikka: Toimisto, Otavalankatu 9A, Tampere. Majoitus on hotelli Scandic Tampere Cityssä.

Tilaisuus alkaa perjantaina klo 17 (kahvitarjoilu klo 16.30 alkaen) ja päättyy lauantaina klo 13.30 alkavan lounaan jälkeen.

Kohderyhmä: PerusNope -kurssin käyneet pirkanmaalaiset OAJ:läiset opettajat

OAJ Pirkanmaan puheenjohtaja Arto Kauppinen avaa tilaisuuden ja kertoo alueellisesta toiminnasta. Koulutuksen aiheina ovat opettajan vastuut ja velvollisuudet eri työrooleissa, palkkaus ja edunvalvonta sekä työhyvinvointi ja työturvallisuus. Kouluttajina toimivat JatkoNope -kouluttajat Janina Hillman ja Lauri Heiskanen sekä OAJ Pirkanmaan alueasiantuntija Jussi Savolainen

Majoittuminen on 2-hengen huoneissa. Mikäli haluat yöpyä 1-hengen huoneessa, tulee sinun maksaa 1-hengen huoneen lisämaksu 53,50 euroa itse. Ohjelma sisältää myös ruokailut. Kurssille mahtuu 30 nopeinta ilmoittautujaa, joten toimithan pian. Ilmoittautumislinkki aukeaa to 16.3.2023 klo 8.00. Linkki ilmoittautumiseen: https://q.surveypal.com/Jatko-Nope2023

Ilmoittautuminen päättyy 10.4.2023 tai kun koulutukseen on ilmoittautunut maksimimäärä osallistujia. Tämän jälkeen ilmoittautujille lähetetään ilmoittautumisvahvistus, jossa kerrotaan tarkempi ohjelma. Ilmoittautuminen on SITOVA. Maksuton peruutus 14 vrk ennen koulutusta, tämän jälkeen ilman lääkärintodistusta peruutettaessa laskutetaan 50 euron peruutusmaksu.

Tervetuloa mukaan!